GENDRO

"Ik was voortdurend onderweg om applaus van anderen te ontvangen. God heeft mijn hart geheeld. Geen mens is daartoe in staat," zegt Gendro Schijff. Hij is als baby vanuit Indonesië geadopteerd en begon, jaren later, via het tv-programma 'Spoorloos' een zoektocht naar zijn ouders. Het ontroerende moment dat Gendro zijn biologische moeder in zijn armen sluit en verzoening vindt met zijn vader, wist miljoenen kijkers te boeien.

Afgelopen jaren ben ik zelf door verschillende processen in mijn leven gegaan. En daarin de trouw en het hart van God voor mij diep ervaren. En hierdoor een hart voor de gebroken wereld.
Gendro is bekend van oa. Spoorloos, (uitgeroepen tot het mooiste verhaal van de afgelopen 25 jaar Spoorloos).
In een portret van de 'De Verandering', deelt Gendro over zijn zwarte periode in zijn leven. De zoektocht naar zichzelf, zijn identiteitscrisis.

 

Als muzikant is Gendro betrokken bij oa CD’s van Opwekking en de conferenties en is initiatiefnemer van "Worship in de huiskamer sessies". Coach voor Viva de kerk! Onderdeel van 'Presence' oa op Malieveld en steden tour. En een van de initiatiefnemers van Mozaiek071.

Gendro is getrouwd, met Mattanja samen hebben zij drie kinderen. Esmee 10, Yonah 14 en de oudste Jeremy 16 jaar oud.

74159581_2538436742916102_19437468878572
Concert Clip
Guitars
106028401_3066137113479393_6282609332382
106006190_3066137656812672_4276702184797
91288165_10221007730639633_6813055283900
46077559_1961511833941932_84398282380788
17870329483416581_edited.jpg

SPREKER, MUZIKANT, COACH

hallo

 

GENDRO COACH

'Complexe vraagstukken als: “Wie ben ik, wat bepaalt mijn identiteit en wie ben ik naar mijn gezin en omgeving toe,” waren onderwerpen die mijn aandacht vroegen. Deze vraagstukken hebben invloed gehad op wie ik nu ben als vader, partner, spreker en muzikant.

Ik geloof dat sommige vragen universeel zijn en in elk mens leeft. Mijn doel is om mensen hun dromen en passie weer terug te laten vinden waar ze die onderweg misschien verloren zijn. "Wie ben ik eigenlijk?' is een actuele vraag die juist nu veel terugkomt, in tijden van Corona. Door bijvoorbeeld het wegvallen van werk en de financiële uitdagingen die er misschien bijkomen, brengen je terug naar de basis. En dat is confronterend en verwarrend soms. 

Ik wil mensen inspireren en helpen stappen te maken, te laten groeien!'

Gendro coached 1 op 1, maar ook groepen en leiders.

Steungroep

GENDRO SPREKER

”Hij verzorgt spreekbeurten door het hele land. “Mijn diepste wens, en missie is dat wij als kerken en gemeentes in Nederland het kloppend hart van God zullen zijn. Lokaal, groot of klein, die mensen buiten de kerk aantrekt en met open armen gaat ontvangen. Maar ook de onzichtbare mensen, die jaren binnen een kerk verblijven, weer bij Jezus te brengen. De woorden: jij bent gezien, jij hoort erbij! Dat moeten mensen horen!”

Gendro spreekt ook als public speaker voor bedrijven, seminars en events.

_DSC6391-27.jpg
 
Amplifier

GENDRO & MATTANJA

Muziek maken doe je samen

Gendro is ook te boeken met Mattanja, zijn vrouw.

'Gendro & Mattanja' maken de afgelopen jaren meer muziek samen. Mattanja was de afgelopen jaren op de achtergrond werkzaam als vocalist/ denktank en regelaar, maar is nu weer te horen.

Als vocalist bij oa. Baan7 in de jaren '98-04' heeft Mattanja in haar carrière veel landen mogen zien en veel concerten gegeven.

Ook Mattanja heeft iets te vertellen. De zwarte periode in het leven van Gendro heeft ook zijn impact gehad op Mattanja's leven.

Mattanja spreekt graag over hoe Jezus wilt functioneren in je leven, in hedendaagse situaties. 

Gendro & Mattanja samen nog krachtiger.

Neem contact op voor meer informatie over 'Gendro & Mattanja' of Gendro of Mattanja apart.

(Gendro & Mattanja initiatiefnemers van oa. Worship in de huiskamer.)

PASSIE

Start with the end in mind - Stephen R. Covey

"Waar je ook naar toe gaat, hoe je in het leven staat. We hebben allemaal richting nodig om je doel te bereiken".   Het is fijn om te weten waar je naar toe wilt. En als je het weet is het soms niet eenvoudig om het te bereiken. Daar hebben we elkaar soms voor nodig. Dit geeft inzicht, het beantwoord vragen, het inspireert en kan je helpen de volgende stappen te zetten naar je droom, keuze voor werk of meer inzicht te krijgen in jezelf.

Ik heb mogen ontdekken dat passie geboren wordt in het hart. Dan worden de keuzes gemaakt en stappen gezet.  En een nieuw avontuur begint. 

Ik geloof dat elk mens is gemaakt om van invloed te zijn en daarom waardevol voor de maatschappij. 

Hierover spreek ik, hierover zing ik, hierin wil ik jou, jullie coachen. Interesse neem dan contact op! 

 
Image by Aaron Burden
 

viva de kerk!

Gendro is als ook als coach beschikbaar bij het project Viva de kerk!

Viva de kerk! gaat in op deze actuele vraag aan de hand van tijdloze Bijbelse principes uit het gelijknamige boek van Henk Stoorvogel. Na de visiedag op 28 november gaat Viva de kerk! in januari verder met een verdiepings­traject waarin we op verschillende manieren aan de slag gaan met deze actuele Bijbelse principes over kerk-zijn. Neem deel met je leidersteam, kerkenraad of werkgroep gemeenteontwikkeling. Kijk, lees, luister en praat door over de Bijbelse principes en tools die aangereikt worden, en die je direct in je eigen gemeente kunt toepassen.

Coachingstraject
Daarnaast is er een team van ervaren en enthousiaste coaches beschikbaar die je graag ondersteunen bij gemeenteontwikkeling en het uitwerken van de principes en tools die Viva de kerk! je aanreikt, mocht je daar behoefte aan hebben. 

meer informatie: 'Viva de kerk'

DOEI!

  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube

Bedankt voor de inzending!

Recording Studio

' Zoals je bent' 

Een prachtige opname Live van Opwekking. 

'I could only image'

Opname van newfaithnetwork.nl