top of page
00393.jpg

Hallo.

GENDRO

Pionier, buurtpastor, muzikant, spreker

Gendro is PT werkzaam als Pionier/ Buurtpastor in Haarlem, Het Open Huis Molenwijk. Schalkwijk is een prachtige wijk in Haarlem die vele verschillende culturen kent maar ook veel armoede en zorg.

Naast wijk gerichte activiteiten is zijn werk ook gericht op geloofs versterkende activiteiten met het verlangen om een dynamische geloofscommutity te bouwen die Gods liefde kan laten zien aan de inwoners van de wijk.  (hetopenhuismolenwijk.nl)


Gendro is bekend van oa. Spoorloos, (uitgeroepen tot het mooiste verhaal van de afgelopen 25 jaar Spoorloos).
In een portret van de 'De Verandering', deelt Gendro over zijn zwarte periode in zijn leven. De zoektocht naar zichzelf, zijn identiteitscrisis.

 

Als muzikant is Gendro betrokken bij oa CD’s van Opwekking en de conferenties en is initiatiefnemer van "Worship in de huiskamer". Op dit moment deel van 'Kist vol dromentour' van Iwan en Rebekka. Onderdeel van 'Presence' oa op Malieveld en steden tour. En ook doen ze coaching in verschillende kerken.

Gendro is getrouwd, met Mattanja samen hebben zij drie kinderen. Esmee, Yonah en Jeremy.

SPREKER, MUZIKANT, COACH

hallo

Hallo: Nieuws

GENDRO COACH

'Complexe vraagstukken als: “Wie ben ik, wat bepaalt mijn identiteit en wie ben ik naar mijn gezin en omgeving toe,” waren onderwerpen die mijn aandacht vroegen. Deze vraagstukken hebben invloed gehad op wie ik nu ben als vader, partner, spreker en muzikant.

Ik geloof dat sommige vragen universeel zijn en in elk mens leeft. Mijn doel is om mensen hun dromen en passie weer terug te laten vinden waar ze die onderweg misschien verloren zijn. "Wie ben ik eigenlijk?' is een actuele vraag die juist nu veel terugkomt, in tijden van Corona. Door bijvoorbeeld het wegvallen van werk en de financiële uitdagingen die er misschien bijkomen, brengen je terug naar de basis. En dat is confronterend en verwarrend soms. 

Ik wil mensen inspireren en helpen stappen te maken, te laten groeien!'

Gendro coached 1 op 1, maar ook groepen en leiders.

B3D964CC-6092-4392-9261-EC54C152E32A.JPG

GENDRO SPREKER

”Hij verzorgt spreekbeurten door het hele land. “Mijn diepste wens, en missie is dat wij als kerken en gemeentes in Nederland het kloppend hart van God zullen zijn. Lokaal, groot of klein, die mensen buiten de kerk aantrekt en met open armen gaat ontvangen. Maar ook de onzichtbare mensen, die jaren binnen een kerk verblijven, weer bij Jezus te brengen. De woorden: jij bent gezien, jij hoort erbij! Dat moeten mensen horen!”

721000F9-28ED-4FFA-B952-25A9B6C9E129.JPG
IMG_2626.JPG
Hallo: Tekst

GENDRO & MATTANJA

Gendro en Mattanja zijn initiatiefnemer van de stichting ‘Worship in de huiskamer.' 

 

Samen zijn zij onderdeel van ‘Presence’, een beweging die tijdens COVID de straat op ging om te aanbidden en voorbeden te doen voor Nederland. Momenteel trekken ze door Nederland met de “kist vol dromen” tour van Iwan en Rebekka Sahertian.

Ze zijn betrokken bij het ontstaan en ondersteunen van nieuwe en bestaande gemeentes. Ook spreken ze regelmatig in kerken en gemeentes.

Gendro en Mattanja hebben het verlangen om mensen kennis te laten maken met Jezus, om mensen zich thuis te laten voelen en thuis te laten komen bij Hem. Veel van hun activiteiten vinden dan ook het liefst plaats in een huiskamersetting. Ze houden ervan om naar nieuwe wegen te zoeken, vuurtjes aan te steken en mensen te inspireren, te motiveren, te bemoedigen en te activeren om ook Jezus na te volgen.

PASSIE

Start with the end in mind - Stephen R. Covey

Gendro heeft een diep verlangen om mensen kennis te laten maken met Jezus, om mensen zich thuis te laten voelen en thuis te laten komen bij God.

Hallo: Biografie
Recording Studio

' Zoals je bent' 

Een prachtige opname Live van Opwekking. 

'I could only image'

Opname van newfaithnetwork.nl

Hallo: Neem contact op

mail me

  • Spotify
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube

Bedankt voor de inzending!

bottom of page